Limba
Ingrediente | Resveratrol natural extras din radacina de Polygonum cuspidatum 300,00 mg Extract din Piper negru (Piper nigrum), 95% piperina 67,00 mg Extract de vin rosu 67,00 mg |
---|---|
Administrare | Se recomanda consumul zilnic de 1 capsula, cu un pahar de apa sau suc de fructe. |
Contribuie | 'Miracolul Francez' este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de stiinta, si se refera la o serie de beneficii de sanatate dobandite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin rosu de buna calitate. Studiile clinice au demonstrat ca antioxidantii si in special RESVERATROLUL, sunt raspunzatori de acest miracol. Acest supliment alimentar a fost elaborat pe baza celor mai noi date din literatura de specialitate. Are in compozitie extract de vin rosu, resveratrol natural si extract de piper negru, care mareste efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic. Prin consumul unei singure capsule pe zi veti experimenta 'Miracolul Francez'. Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent in numeroase fructe, in special negre, precum strugurii, murele, afinele sau arahidele. De asemenea, resveratrolul se regaseste in cantitati considerabile in vin, datorita acestei substante vinul fiind considerat sanatos pentru organism (in cazul in care este consumat in cantitati moderate). Popularitatea resveratrolului din ultimii ani a crescut din cauza studiilor care au atestat faptul ca francezii, desi alimentatia lor nu difera de cea a altor popoare mediteraneene, beneficiaza de: - imbolnaviri ale inimii si ale sistemului circulator mult reduse, - o frecventa a aparitiei cancerului si diabetului mult mai mica, - tendinte de ingrasare mai mici, - longevitate considerabil mai mare. Explicatia consta in consumul lor zilnic de vin rosu de buna calitate. Vinurile cele mai bogate in resveratrol sunt Pinot Noir (Bourgogne), Merlot, Grenache si Mourvedre. Dintre plantele care contin resveratrol, cele mai importante sunt urmatoarele: strugurii (in special cei negri, resveratrolul fiind prezent in principal in pielitele boabelor de struguri), afinele, arahidele, murele, rubarba, boabele de cacao (acestea constituie o sursa importanta de flavonoide si bineinteles de resveratrol, iar ciocolata neagra, cu un continut de 75% cacao, este considerata a doua cea mai importanta sursa de resveratrol dupa vin). Resveratrolul consumat sub forma orala este absorbit in proportie de 70% in intestin, acesta fiind un procent extrem de mare pentru un polifenol. Conform studiilor, la doar 3 ore dupa consum, cele mai importante cantitati de resveratrol s-au depistat in duoden, rinichi, ficat si plamani, colon si splina, inima si creier. O capsula din suplimentul alimentar Bio-Resveratrol contine esenta unei sticle (700 ml) de vin rosu de buna calitate, iar extractul de piper negru creste eficienta ei prin actiune sinergica. Consumand zilnic o singura capsula de Bio-Resveratrol puteti beneficia de toate avantajele Miracolului Francez. |
Producator | Parapharm |